تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

فروشگاه دانشجو

دریافت مقاله از مجلات معتبر ایرانی و خارجی(ارائه فایلهای آموزشی)

تقویم لایه باز 96
http://kia-ir.ir

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

دسته بندی سایت

پر فروش ترین های فورکیا


پر بازدید ترین های فورکیا

برچسب های مهم

پیوند ها

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 4
  • بازدید دیروز : 1
  • بازدید کل : 2121

مخاطرات بهداشتی گوشت و فرآورده های گوشتی


علوم بهداشتی جدید به طور کلی با دستورات مذهبی تطابق دارد. شواهدی وجود
دارد که از حدود 1400 سال قبل خطرات آلودگی های انگلی تریشینلوز و سیستی
سرکوز سلولوزه که از طریق گوشت خوک منتقل می شود شناخته شده بود.

مراحل تهیه و نگهداری گوشت به نحوی است که همواره امکان آلودگی آن و انتقال
عفونت به مصرفکنندگان وجود دارد. درنتیجه گوشت هم به طور اولیه از راه
آلودگی و عفونت دام زنده و هم به طور ثانویه از طریق تماس با محتویات دستگاه
گوارش، خاک، آب آلوده، دست افراد، ظروف، وسایل حمل و نقل و... به عوامل
بیماریزا آلوده میشود.


پوست و پشم دام های کشتاری یکی از مهمترین منابع آلودگی لاشه هستند. زیرا
طی حیات دام، در تماس مستقیم با خاک و مدفوع هستند.

این فایل پاور پوینت بوده که به صورت PDF ذخیره شده و قابلیت کپی شدن را دارد.


مبلغ واقعی 1,350 تومان    10% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 1,215 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۳ مرداد ۱۳۹۴               تعداد بازدید : 421

برچسب های مهم



تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "فروشگاه دانشجو" می باشد
" فروشگاهی از 4KIA "